Zaterdag 4E: Mooie confrontatie tussen SEV en RVC Celeritas

Voor OLIVEO kan het een mooi weekend worden. Zelf speelt de club uit Pijnacker een uitduel bij Semper Altius. Concurrenten Graaf Willem II-VAC, Vredenburch, RVC Celeritas en SEV spelen onderling duels.

Tekst: Roland van der Linden

Lijstaanvoerder Graaf Willem-IIVAC zal haar handen vol hebben aan tegenstander Vredenburch. De Rijswijkers willen graag aanhaken bij de top en zullen alles op alles zetten om de thuisploeg te laten struikelen. Topploegen SEV en RVC Celeritas spelen een onderling duel in Leidschendam aan de Kastelenring. Trainer Dennis Young (foto) van de bezoekers hoopt de volle buit mee terug te nemen naar Rijswijk.

Profiteren

OLIVEO hoopt te profiteren van de onderlinge duels van haar concurrenten. Een aantal teams zal dus punten verspelen. Een ideale mogelijkheid om dichter bij de koppositie te komen. Daarvoor moet wel Semper Altius verslagen worden op Sportpark Hoekpolder.

Omhoog

KSD Marine heeft haar blik ook nog steeds omhoog gericht. In Delft is DVC de tegenstander en zouden drie punten binnen de mogelijkheden moeten liggen voor het team van trainer Henk Baggerman. REMO speelt een thuisduel tegen HPSV. RAS hoopt meer afstand te kunnen nemen van de onderste regionen door te winnen van De Ster. HDV en Haagse Hout hebben nog niet kunnen imponeren. Haagse Hout gaat voor een eerste zege. HDV mocht deze al begroeten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder