Zaterdag 3B: Sportclub Monster wil koppositie terugpakken

FC Skillz versloeg op dinsdag Duindorp sv met ruime cijfers en de nieuwkomer heeft nu de eerste plaats overgenomen van Sportclub Monster. De Westlanders willen die plek graag terugwinnen, maar hebben daar de hulp van Schipluiden bij nodig.

Tekst: Roland van der Linden

sc Monster, de formatie van trainer Marco Meijer (foto), moet de strijd aangaan met Lyra om haar doel te bereiken. De formatie van trainer Pim van der Hoorn zal zich niet zomaar opzij laten zetten door de gastheren. Het belooft een mooi duel te worden op Sportpark Polanen. sc Monster zal bij winst afhankelijk zijn van Schipluiden dat op bezoek gaat bij koploper FC Skillz.

Lastig

Ook Verburch krijgt een lastige opgave voorgeschoteld. DWO reist af naar Poeldijk voor een interessante confrontatie. Naaldwijk mag proberen de punten op te halen in Pijnacker. Tegenstander DSVP heeft tot nu toe nog niet de resultaten geboekt waar wellicht vooraf op gehoopt was.

Verrassend

In het rechterrijtje staat ook verrassend KMD. De Wateringers zullen er tegen Quick Steps op gebrand zijn om de punten meer naar huis te nemen. Duindorp sv moet proberen zich ter herpakken van de nederlaag tegen Duindorp. Tegen DUNO moeten er kansen liggen voor de mannen van trainer Remco Torken. Het geplaagde sv Loosduinen mag een bezoek brengen aan concurrent Ariston’80. Winst is cruciaal voor beide ploegen. Op de bank bij sv Loosduinen geen hoofdtrainer Peter Barendse (kreeg ontslag) en assistent Peter Baptiste (nam zelf ontslag) meer.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder