Warming-up zaterdag 1A: Interessante derby tussen sv Honselersdijk en VELO

Zaterdag staan er twee streekderby’s in 1A op het programma. Voorschoten’97 krijgt Forum Sport op bezoek en sv Honselersdijk wil het succes van vorig weekend (1-5 winst bij BOL) graag een vervolg geven in het Westlandse onderonsje tegen VELO.

Tekst: Ton Beije

Die Haghe liep vorig weekend tegen een 2-1 nederlaag aan bij Forum Sport en draagt nu de rode lantaarn. De ploeg van trainer Pieter Jongmans wacht ook nog steeds op de eerste overwinning dit seizoen. Mogelijk gaat het lukken op sportpark Ockenburgh tegen Zwaluwen’30, dat vier punten meer bezit.

Volle buit

sv Nootdorp is de hoogstgeplaatste regioclub. Het team van Marco Jalink staat vierde, met zes punten achterstand op de ongeslagen koploper WV/HEDW. De Nootdorpers gaan op bezoek bij ZOB en moeten in staat zijn om met de volle buit huiswaarts te keren.

Een mooi affiche op sportpark Strijphorst. sv Honselersdijk, dat door de winst van vorig weekend afscheid nam van de laatste plaats, ontvangt VELO. De ruime overwinning heeft de ploeg van trainer André Lourens mogelijk ook het nodige zelfvertrouwen gegeven. Maar het VELO van trainer Kevin van der Geest (foto) zal de huid duur verkopen, omdat de Wateringers zich graag in de kopgroep willen nestelen.

Winst

Interessant is ook de ontmoeting op sportpark Adegeest. Forum Sport kent een mindere start van de competitie, maar kan zich geen verlies permitteren bij Voorschoten’97. Beide teams zullen voor de winst gaan.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder