Warming-up zaterdag 2C: SVC’08 wil zich herpakken tegen HVC’10

|

Oók Vitesse Delft is na speelronde zes niet meer zonder puntverlies. De ploeg van Ronald Hes ‘verloor’ op sportpark Tanthof-Zuid de eerste twee punten van het seizoen. HVC’10 hield de Delftenaren op 2-2. DSO won, zij het nipt, van SVC’08: 1-0. Nummer drie in 2C, Westlandia, was in Bleiswijk net de meerdere van Soccer Boys: 0-1.

Tekst: Hans Kulk

Het wordt steeds leuker in de tweede klasse C van het zaterdagvoetbal. Vier ploegen scheiden zich inmiddels wat af. Vitesse Delft (16 uit 6), DSO (15 uit 6), Westlandia (13 uit 6) en UVS (12 uit 5). Nummer vijf HVC’10 heeft namelijk ‘pas’ 8 punten uit 5 duels.

Herpakken

Dit weekend twee wedstrijden die eruit springen ten opzichte van de rest. SVC’08 hoopt zich na twee nederlagen op rij weer te kunnen herpakken tegen HVC’10, de ploeg van Piet Boon. Met het 2-2 gelijke spel tegen koploper Vitesse Delft nog in het achterhoofd, zal de Hoekse Voetbal Club zich in Wassenaar niet naar de slachtbank laten leiden. Ronald Hes (foto) en consorten gaan op bezoek bij Te Werve in Rijswijk, dat afgelopen weekend vrij was. De ploeg van Huib van Oostrom Soede heeft de punten hard nodig om onderin weg te komen, maar dat wordt een hele klus tegen de nog ongeslagen rood-zwarten.

Laagvlieger

Nummer twee DSO, getraind door Bert de Best, gaat op bezoek bij laagvlieger DoCoS, terwijl Westlandia Berkel in Naaldwijk ontvangt. UVS gaat de confrontatie aan met Kagia. Tot slot is RCL in Leiderdorp gastheer voor Soccer Boys. Nummer laatst in deze klasse, Van Nispen, is dit weekend vrij van competitieverplichtingen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder