Zondag 3A: SEP bindt strijd aan met AVV Alphen

Koploper Voorschoten’97 bindt de strijd aan met Stompwijk’92. Voor runner-up SEP staat een uitduel in Alphen aan den Rijn op het programma. sv Madestein is gastheer voor ODB.

Tekst: Roland van der Linden

Onderaan de ranglijst moet WIK op bezoek bij Sporting Leiden. De thuisclub heeft een punt meer bijeengesprokkeld dan de Hagenaars, die met drie punten op de voorlaatste plaats staan. sv Madestein heeft een thuiswedstrijd voor de boeg tegen ODB. Voor de thuisploeg een lastige opgave tegen de goed op dreef zijnde formatie van trainer Martin Abbenhuis.

Middenmoters

Middenmoters SVH en Taurus treffen elkaar aan de Noordweg. Beide teams kunnen de punten goed gebruiken na de forse nederlagen van het afgelopen weekend. DHL wacht een lastige tegenstander. Kethel-Spaland komt op bezoek in Delft. De Schiedammers staan vijfde en hebben drie punten achterstand op DHL, dat wel twee duels meer speelde.

Afhandig

Stompwijk’92 mag proberen om als eerste ploeg koploper Voorschoten’97 de punten afhandig te maken. SEP, dat graag in het spoor van Voorschoten’97 wil blijven, heeft ook geen eenvoudig programma voor de boeg. De mannen van trainer Marcel de Letter (foto) gaan op bezoek bij AVV Alphen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder