Warming-up zondag 2D: Wippolder hoopt HVV in bedwang te houden

De topper in de tweede klasse D van het zondagvoetbal tussen Antibarbari en HVV eindigde onbeslist. In Rotterdam bleef het 0-0. RKDEO profiteerde niet. Aan de Vrederustlaan in Den Haag bleven de Nootdorpers op 1-1 steken tegen de zondagtak van HMSH. Wippolder verloor thuis onverwachts van COAL: 0-1.

Tekst: Hans Kulk

Koploper HVV is nog altijd ongeslagen in 2D en hoopt dat zondagmiddag, na het duel met Wippolder, nog altijd te zijn. Op sportpark De Diepput zal de ploeg van Wippolder-trainer Mark Moen (foto) de Kroonleeuwen van leeuwentemmer André Wetzel in bedwang moeten houden. Dat wordt een hels karwei aangezien de ‘welpjes’ van Wetzel zonder eten het veld worden ingestuurd. Dat belooft wat.

Opgave

RKDEO ontvangt in eigen huis de studenten uit Rotterdam, oftewel Antibarbari. Een pittige opgave voor de mannen van Wesly Epskamp. Bij winst nemen de Nootdorpers de tweede plek in 2D over van de Rotterdammers. Nummer één versus nummer vijf, nummer drie versus nummer twee. Het wordt wekelijks spannender in deze klasse. Laakkwartier snakt na zes duels naar de eerste overwinning van het seizoen. De ploeg van Roel Zandbergen kruist zondag de degens met VFC. Meeuwenplaat is gastheer voor FC IJsselmonde, terwijl COAL Full Speed ontvangt. Het laatste duel in 2D is Wilhelmus versus HMSH. Concordia uit Delft is dit weekend vrij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder