Warming-up zondag 1B: DHC kan koppositie veroveren

DHC kan op eigen kracht de koppositie pakken. Dan moet er wel in Tilburg gewonnen worden van de huidige lijstaanvoerder sc ’t Zand, dat één punt meer heeft. sv Den Hoorn, dat weer een punt minder heeft dan DHC, ontvangt CVV Zwervers. Ook VUC kan klimmen als het thuis winst van Sarto.

Tekst: Ton Beije

Een ware topper wacht in 1B. DHC, dat vorige week thuis punten morste tegen sv Den Hoorn, gaat namelijk op bezoek in Tilburg bij sc ’t Zand. Als de formatie van trainer Arie van der Padt (foto) zorgt voor een driepunter, dan is de eerste plaats een feit voor de Delftenaren. sc ’t Zandt kwam vorig weekend op eigen veld niet langs VUC (1-1).

Geen misstap

VUC kan zelf nu ook goede zaken doen. De pinguïns moeten dan wel aan Het Kleine Loo baas blijven over Sarto, dat nu twee punten meer bezit. VUC passeert dus bij winst Sarto op de ranglijst. sv Den Hoorn mag voor eigen aanhang geen misstap maken, want anders zou VUC bij winst ook de formatie van John Hage voorbijgaan. sv Den Hoorn krijgt CVV Zwervers op bezoek.

Spartaan’20 en ONA wachten in deze klasse nog steeds op de eerste overwinning. Spartaan’20 ontvangt DOSKO en ONA ziet Rood Wit W. naar Gouda komen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder