Haaglanden Voetbal langs de velden

Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs ook dit weekend weer op de voet en bij onderstaande duels zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf.

ZATERDAG

Quick Boys-Scheveningen, FC ’s-Gravenzande-DUNO D., Die Haghe-Zwaluwen’30, Voorschoten’97-Forum Sport, sv Honselersdijk-VELO, Te Werve-Vitesse Delft, SVC’08-HVC’10, DSVP-Naaldwijk, Ariston’80-sv Loosduinen, sc Monster-Lyra, SEV-RVC Celeritas, GDA-VCS en het duel in de zondagcompetitie in de hoofdklasse VOC-TOGB.

ZONDAG

Quick-Hoogland, Westlandia-EVV Echt, SJC-TAC’90, Be Quick 1887-RKAVV, VUC-Sarto, sv Den Hoorn-CVV Zwervers, sc ’t Zand-DHC, HVV-Wippolder, Wilhelmus-HMSH, RKDEO-Antibarbari, Laakkwartier-VFC en het duel van ADO Den Haag uit tegen Almere City FC.

In totaal 25 wedstrijden. Natuurlijk worden zaterdag- en zondag in de loop van de avond alle verslagen, foto’s en overzichten gepubliceerd op deze website. Geen enkel medium levert zoveel informatie over competitiewedstrijden van de clubs in de regio Haaglanden

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder