Zaterdag 4D: BSC’68 oppermachtig tegen SDV, punt voor SVO Buytenpark

BSC’68 en CKC blijven het goed doen in 4D. De ploeg uit Benthuizen schoof met speels gemak hekkensluiter SDV aan de kant. CKC had meet moeite met TOGB. SVO Buytenpark sleepte een gelijkspel uit het vuur bij Ommoord.

Tekst: Roland van der Linden 

BSC’68 kreeg al snel kansen tegen SDV. Binnen een half uur had het team van trainer Marco Lange (foto) al een 0-3 voorsprong opgebouwd. Een doelpunt van Jelle Verhoef werd gevolgd door treffers van Lijon Korving en invaller Joep van Straalen. Na rust kwam SDV uit een counter terug tot 1-3 en stichtte daarna nog meer gevaar. BSC’68 liet SDV uitrazen en trok het duel weer naar zich toe. Jelle Verhoef, Nick Holstege en Joep van Stralen voerden de score op naar 1-6. Uit de scrimmage scoorde Lars Gouweleeuw de 1-7.

Klop

Medekoploper CKC kwam net als BSC’68 op negentien punten. TOGB kreeg met 0-2 klop van de Rotterdammers. Groeneweg volgt de koplopers op een punt. Zestienhoven werd met 3-0 verslagen.

SVO Buytenpark kwam in Rotterdam tegen sv Ommoord op een 1-0 achterstand. De Zoetermeerders herpakten zich goed en kwamen door een doelpunt van Arthur Krijgsman op gelijke hoogte. De ploeg van trainer Ger Fens zette goed door en kwam op 1-2. Mark van Domburgh was verantwoordelijk voor het doelpunt. SVO Buytenpark moest toch nog een tegentreffer incasseren, waardoor de eindstand 2-2 werd. FC Zoetermeer kwam niet in actie. Tegenstander Swift Boys, dat nog puntloos is, kwam niet opdagen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder