Vrouwen: Alleen winst voor Taurus, nederlagen voor RKDEO en SEP

|||||||||

In de zondagcompetitie voor vrouwen blijven de resultaten mager. In de 1e klasse gingen zowel SEP als RKDEO met 1-4 onderuit. Twee niveaus lager won Taurus de derby van SEP 2. En leed RKDEO 2 een nederlaag tegen Antibarbari 2.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Sander de Hollander

1e klasse C

De vrouwen van RKDEO kwamen op eigen veld op een 0-1 achterstand tegen rkvv Velsen. De Nootdorpse ploeg zag een aanval stranden en vervolgens de bezoekers aan de andere kant wel scoren. Nog voor de rust kwam RKDEO weer op gelijke hoogte. Een hoekschop van Estrella Caffa werd door Ana Azevedo in de touwen gekopt. In de tweede helft kon RKDEO de tegenstander niet meer bijbenen en kwam een 1-4 eindstand op het bord. Ook SEP kon op eigen veld niet imponeren. De Delftse vrouwen kregen met 1-4 klop van Rigterbleek, dat tot nu toe ook geen hoogvlieger was.

3e klasse B (zo)

Het Delftse onderonsje tussen SEP 2 en Taurus werd overtuigend gewonnen door de studentes. Op Sportpark Tanthof-Zuid was Taurus met 0-6 duidelijk de bovenliggende partij.  Door de overwinning heeft Taurus weer aansluiting gevonden bij de onderkant van de middenmoot. RKDEO 2 kon niet voor een verrassing zorgen. De Nootdorpse hekkensluiter verloor met 4-1 van Antibarbari 2.