Competitie Jeugd O23: TAC’90 niet langs FC Boshuizen

In de derde divisie C had TAC’90 in Leiden het betere van het spel tegen FC Boshuizen. Het leverde niet de volle buit op. De Haagse ploeg moest genoegen nemen met een punt: 3-3.

In de eerste helft ging het spel op en neer, maar had TAC’90 de beste kansen. Toch was het FC Boshuizen dat de leiding nam uit een strafschop. De vreugde was van korte duur. Binnen een minuut produceerde Abbas Saleem de gelijkmaker.

Oppermachtig

Na de hervatting was TAC’90 oppermachtig. Bijna elk duel werd gewonnen en de Hagenaars kregen veel kansen. Amer Abdallah zette de 1-2 op het scorebord en er leek geen vuiltje aan de lucht. Uit het niets kreeg FC Boshuizen een strafschop en viel de 2-2. Vervolgens werd een vrije trap van richting veranderd en stond de thuisploeg met 3-2 voor.

TAC’90 werd het niet makkelijker gemaakt toen Ricardo Chotoe met rood moest vertrekken. Toch lukte het TAC’90 om nog op 3-3 te komen. Jabrane El Youssefi redde een punt voor TAC’90 dat toch te weinig kreeg gezien het spelbeeld.