Warming up zaterdag 3e en 4e klasse: sv Loosduinen vecht voor eerste punten

In het enige duel in de derde klasse B is Duindorp sv gastheer voor sv Loosduinen, dat de punten goed kan gebruiken. In de vierde klasse komen meer regioteams in actie. ODB hoopt aan te haken bij de topploegen met een zege op GSC ESDO.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse B

In 3B staat maar één duel op het programma. sv Loosduinen speelde pas vijf duels waarvan het er niet één in winst wist om te zetten. Nu moet de hekkensluiter op bezoek bij Duindorp sv. De thuisploeg hoopt met een zege zich te nestelen in de middenmoot.

4e klasse D

FC Zoetermeer gaat in 4D op bezoek bij nieuwkomer FC Banlieu. De Rotterdammers staan op een elfde positie met zes punten uit zes duels. FC Zoetermeer heeft een punt meer, maar speelde ook een duel minder. Een goede tegenstander voor de formatie van trainer Leroy Vaes (foto) om een paar plekken te stijgen op de ranglijst.

4e klasse E

In 4E komt DVC in actie tegen Haagse Hout. De rode lantaarndrager uit Delft is nog op zoek naar haar eerste overwinning en moet deze kans grijpen tegen Haagse Hout, dat ook nog niet heeft kunnen imponeren in deze competitie. In het duel zijn nog zestig minuten te spelen. Er wordt aangevangen met 0-0 stand op het bord. HPSV, dat een keurige plek in de middenmoot bezet, moet aantreden tegen Semper Altius. De Rijswijkers moeten zich herpakken na de forse nederlaag midweeks tegen RVC Celeritas.

4e klasse F

GSC ESDO zal in 4F haar handen vol hebben aan tegenstander ODB. De mannen van trainer Patrick Demmers zijn goed op dreef in het nog jonge seizoen en zullen er alles aan doen in het uitduel bij GSC ESDO weer drie punten bij te schrijven. Winst zou ODB een vierde plaats opleveren. HMSH mag proberen sv Erasmus aan de zegekar te binden. Een lastige opgave voor de thuisploeg.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder