Warming-up zondag 2D/3A: WIK moet dadendrang ODB zien te stuiten

Een wel heel beperkt programma zondag in de tweede klasse D en derde klasse A. Uit deze regio komen in competitieverband alleen Wilhelmus (2D) en WIK en ODB (3A) in actie.

 2e klasse D

Op sportpark Meeuwenplaats komt gastheer Meeuwenplaat in actie tegen Wilhelmus. De ploeg van trainer Oscar Laguna Burgos weet zich gesteund door een winst in het laatste duel, afgelopen zondag thuis tegen HMSH: 3-2. Meeuwenplaats stelde teleur door voor eigen aanhang onderuit te gaan tegen hekkensluiter FC IJsselmonde. Meeuwenplaats heeft dus duidelijk iets goed te maken.

3e klasse A

Twee duels staan er op het programma in 3A. Alphen is gastheer van Kethel Spaland. In het Haagse Zuiderpark een interessant duel waar WIK ODB ontvangt. ODB deed het het afgelopen weekend uitstekend door met 1-5 te winnen bij sv Madestein. De ploeg van trainer Martin Abbenhuis (foto) heeft tot nu toe de meeste productieve voorhoede in deze derde klasse A. ODB kan zich bij winst op een tweede plaats nestelen. WIK, dat voorlaatste staat, zal moeten proberen de defensie gesloten te houden om tot succes te komen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder