Beker: sv Den Hoorn niet overtuigend tegen Warmunda

|||||

sv Den Hoorn had een eenvoudige middag moeten hebben in het bekerduel met Warmunda. De vierdeklasser uit Warmond liet zich niet zomaar opzijzetten. Dankzij drie treffers in de tweede helft werd toch nog de volgende ronde bereikt: 3-0.

Bij de thuisclub was trainer John Hage in verband met vakantie afwezig. Aan de eerste helft miste de trainer weinig. Beide teams gingen dan ook de rust in met een 0-0 stand op het scorebord.

In de tweede helft zocht de thuisclub meer de aanval en werd het verschil in niveau duidelijk. sv Den Hoorn profiteerde ook van het feit dat Warmunda haar kansen niet in doelpunten kon omzetten.  Daan Kluyskens en Brad van Buuren (2x) schoten de gastheren naar een 3-0 victorie.