Beker: sv Honselersdijk buigt hoofd voor EMM’21

||||||||||||||

In een duel met veel onnodige fouten kon sv Honselersdijk niet echt een vuist maken tegen de nieuwe fusieclub EMM’21. De tegenstander uit Roelofarendsveen zorgde in het Westland voor een surprise en mag verder bekeren.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Koos Ophorst

sv Honselersdijk begon slap aan het duel met EMM’21 en keek na vijf minuten al tegen een achterstand aan. Roy Hoogeboom scoorde op aangeven van Job Hoogervorst: 0-1. Met bijna twintig minuten op de klok kwam sv Honselersdijk langszij. Brian Valstar tekende voor de gelijkmaker: 1-1. De thuisploeg van trainer André Lourens was niet goed genoeg en kreeg nog voor rust twee tegentreffers te verwerken. Stijn Rietbroek en Job Hoogervorst zorgden voor een comfortabele ruststand voor de bezoekers: 1-3.

In de tweede helft leek de equipe van trainer André Lourens toch nog op te krabbelen. In de 56e minuut produceerde Kevin Bogaards de aansluitingstreffer. Verder kwam sv Honselersdijk echter niet en vlak voor tijd werd door de bezoekers aan alle onzekerheid een eind gemaakt. Stijn Rietbroek nam de 2-4 voor zijn rekening.