Zaterdag 3B: sv Loosduinen kan eerste punten bijschrijven

|||||

Het geplaagde sv Loosduinen kon na zes duels eindelijk een overwinning vieren. Op Sportpark Houtrust kreeg Duindorp sv klop. Door de wellicht onverwachte nederlaag verzuimden de Duindorpers om zich bovenaan het rechterrijtje te positioneren.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Fred Reuling

Al in de vijfde minuut konden de handen van de bezoekers de lucht in. Alwin van Reeuwijk schoot sv Loosduinen aan de leiding: 0-1. Vlak voor rust was het opnieuw raak voor de bezoekers. Met een prima uittrap bereikte doelman Pieter Blanken Bart Ruwaard, die de voorsprong verdubbelde: 0-2.

In de tweede helft kwam Duindorp sv terug in het duel. Marvin Knoester gaf vlak na de hervatting zijn team en trainer Remco Torken hoop op toch nog een goede uitslag met zijn treffer: 1-2. In het spannende duel viel de beslissing in de 83e minuut. Kris Flinterman nam de 1-3 voor zijn rekening.

Door de zege deed sv Loosduinen de laatste plaats over aan Quick Steps. Beide teams hebben nu drie punten, maar de Madestein-bewoners hadden hier maar zes duels voor nodig.