Zondag 2D: Wilhelmus niet verder dan gelijkspel in doelpuntenfestijn

Wilhelmus moest afreizen naar Hoogvliet voor een duel van 88 minuten met Meeuwenplaat. Er was nog niet gescoord in het duel dat gestaakt moest worden vanwege een blessure van de arbiter.

Na een kwartier spelen moest het duel tussen Meeuwenplaat en Wilhelmus opnieuw stilgelegd worden. Een blessure van de doelman van Meeuwenplaats was de oorzaak. Het duel werd nu wel hervat. Vijf minuten later kwam de thuisploeg op 1-0 gevolgd door een tweede treffer in de 26e minuut: 2-0. Tien minuten voor de rust kon Remy Kant de aansluitingstreffer produceren voor de ‘Wespen’. Met de 2-1 op het bord werd de rust bereikt.

Tegenslag

Vlak na de hervatting breidde Meeuwenplaat de voorsprong weer uit tot 3-1. De formatie van trainer Oscar Laguno Burgos (foto) liet zich niet uit het veld slaan door deze tegenslag. Amit Jagai en Cedric Aké brachten Wilhelmus weer volledig terug in het duel: 3-3.

In een spannende slotfase nam Meeuwenplaat vijf minuten voor het eindsignaal weer de leiding in het duel. Opnieuw toonde Wilhelmus veerkracht en kon Cedric Aké vlak voor het eindsignaal de 4-4 aantekenen.