O23-voetbal: sv Houtwijk wint oefenduel, OLIVEO O23 klopt Sparta

Diverse Onder 23-teams kwamen dinsdagavond in actie. Drie in een oefenduel en Oliveo voor de competitie. Op Sportpark Rijnveld speelde sv Houtwijk een oefenduel tegen VELO O23 en stapte met een nipte zege van het veld af. De O23 van OLIVEO won in een inhaalduel bij Sparta R. O23.

Tekst: Roland van der Linden

Competitie

Sparta O23 – Oliveo O23

In de competitie kwam OLIVEO in de 3e divisie D in actie tegen Sparta Rotterdam. De club uit Pijnacker sloot het uitduel af met een 0-1 overwinning en klom door de zege naar de vijfde plaats met een punt voorsprong op de tegenstander.

Oefenvoetbal

sv Houtwijk – VELO O23

In een leuk oefenduel waren sv Houtwijk en VELO O23 in de openingsfase aan elkaar gewaagd. De formatie van trainer Richard Douw (foto) nam daarna een 4-1 voorsprong door treffers van Rico de Haas, Sinan Ocal, Kadir Narsen en Diego Wille. De Wateringers kwamen nog wel terug tot 4-3, maar daar bleef het bij.

FC Skillz O23 – TAC’90 O23

TAC’90 O23 opende zeer sterk tegen FC Skillz. Het met veel pressie spelende TAC’90 maakte het de tegenstander flink lastig. Jabrane El Youssefi schoot dan ook de verdiende 0-1 voorsprong binnen na een fraaie actie van Abbas Saleem. TAC’90 miste daarna diverse kansen, waarna ook FC Skillz mogelijkheden kreeg. Na rust begon FC Skillz sterk met twee goede kansen. TAC’90 nam daarna de regie over en liep uit naar een 0-3 voorsprong. Abbas Saleem en Jabrane El Youssefi werden genoteerd als doelpuntenmakers. FC Skillz redde nog de eer en kwam terug tot 1-3.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder