Peter van der Deijl wordt Facilitair Manager/Complexbeheerder Wilhelmus

Met ingang van 1 januari 2022 heeft Wilhelmus een nieuwe Facilitair Manager. Vanaf die datum neemt Peter van der Deijl (foto) deze functie over van Richard van Nieuwenhoven.

Peter van der Deijl is geen onbekende bij Wilhelmus. Hij heeft de laatste jaren als Manager Voetbalzaken belangrijk werk verricht. Maar nu stapt hij dus over naar een ander vakgebied. Hij is fulltime beschikbaar als Facilitair Manager/Beheerder van het complex van Wilhelmus en zal ook op drukke zaterdagen aanwezig zijn.

Organisatie

,,We zijn blij met de aanstelling van Peter, hoewel hij in de voetbalafdeling zal worden gemist. Op dit terrein is de laatste jaren echter een stevige organisatie neergezet”, aldus het bestuur van Wilhelmus, dat van mening is, dat het vertrek van Peter van der Deijl daar met enkele aanpassingen kan worden opgevangen.

Dank

,,We willen eerst Peter en onszelf feliciteren met zijn nieuwe functie binnen Wilhelmus”, aldus het bestuur. ,,In dank nemen we afscheid van Richard van Nieuwenhoven, die – sportief als hij is- heeft aangegeven begrip te hebben voor de situatie en graag meewerkt aan een warme overdracht.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder