Warming-up zaterdag 3A/B/C: Kraker tussen Naaldwijk en Verburch

Onderaan de ranglijst in de derde klasse B binden Quick Steps en sv Loosduinen de strijd met elkaar aan. In de strijd om de bovenste plaatsen spelen Naaldwijk en Verburch tegen elkaar. FC Skillz reist af naar DSVP.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Voor Blauw-Zwart is het in 3A van groot belang om geen fouten te maken tegen hekkensluiter FC VVC, willen de Wassenaarders nog een rol kunnen blijven meespelen in de subtop.

3e klasse B

Voor sv Loosduinen en Quick Steps staat er veel op het spel. Beide clubs bivakkeren onder in de derde klasse B. sv Loosduinen boekte vorige week haar eerste zege op Duindorp SV en wil die route graag vervolgen. DUNO heeft nog geen overwinning kunnen boeken, maar speelde wel vier keer gelijk. DWO komt op bezoek op de Haagse Dynamiek.

Lijstaanvoerder FC Skillz mag haar opwachting maken bij DSVP. De formatie van trainer Oussama Bekkaoui (foto), die de periodetitel kan binnenhalen, heeft twee punten voorsprong op Verburch. De Poeldijkers hebben een zwaar treffen voor de boeg met een uitduel bij vv Naaldwijk. Beide teams willen de achterstand op FC Skillz niet verder laten oplopen. Dat geldt ook voor sc Monster dat het zeker niet makkelijk gaat krijgen tegen Schipluiden.

Middenmoter KMD ontvangt Duindorp SV in Wateringen. De ploeg van trainer Remco Torken zal uit zijn op eerherstel na de nederlaag tegen sv Loosduinen. Lyra en Ariston’80 treden op sportpark De Zweth in De Lier tegen elkaar in het strijdperk.

3e klasse C

Voor MVV’27 staat in 3C een cruciaal duel op het spel om nog mee te kunnen blijven draaien in de subtop. De nummer twee van de ranglijst, Zuidland, brengt een bezoek aan Maasland. VDL komt dit weekend niet in actie.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder