Warming-up zaterdag 4D/E: RVC Celeritas verdedigt koppositie

In 4D staat voor SVO Buytenpark een goede test op het programma met een duel tegen Groeneweg. Koploper RVC Celeritas speelt de topper tegen OLIVEO in 4E. Ook Graaf Willem II-VAC mag aan de bak tegen KSD-Marine.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

Koploper BSC’68 bindt de strijd aan met Hillegersberg. De Rotterdammers zullen het de mannen van trainer Marco Lange flink lastig maken. FC Zoetermeer zal rekenen op drie punten in het duel met laagvlieger Excelsior uit Rotterdam. SVO Buytenpark neemt een knappe vijfde plaats in en stuit nu op het sterke Groeneweg. Een mooie confrontatie om te zien waar de ploeg van Ger Fens staat.

4e klasse E

In 4E komen de ploegen in de top zes tegen elkaar uit en zullen de krachtsverhoudingen meer duidelijk worden. In Rijswijk staat het topduel tussen RVC Celeritas en OLIVEO op het programma. Zowel Dennis Young (RVC Celeritas) als Edwin Vurens (foto) (Oliveo) hopen met een driepunter van het veld te stappen op het sportpark Irene. Graaf Willem II-VAC bindt de strijd aan met buurman KSD Marine in een uitduel. Vredenburch, dat zesde staat, krijgt SEV op bezoek dat twee plaatsen hoger op de ranglijst is terug te vinden.

HPSV kan dichter bij de topploegen komen als het in het Zuiderpark rode lantaarndrager DVC aan de zegekar bindt. Haagse Hout speelt tegen REMO en De Ster is gastheer voor Semper Altius. RAS-HDV is door de KNVB uitgesteld.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder