Warming-up zondag 3A: ODB bindt strijd aan met Voorschoten’97

Het meest in het oog springende duel in de derde klasse wordt gespeeld op Sportpark Adegeest tussen koploper Voorschoten’97 en ODB. Voor SEP liggen er ook kansen op positieverbetering als SVH verslagen wordt

Tekst: Roland van der Linden

Voorschoten’97 zal flink aan de bak moeten om haar koppositie te verdedigen. De equipe van trainer Denis Luhulima (foto) krijgt ODB op bezoek. De Haagse ploeg staat nu op een vierde plaats, maar kan bij winst Voorschoten’97 op doelsaldo passeren.

Wisselvallig

SEP, dat een derde positie inneemt, kan ook omhoogkijken als het thuis SVH van het lijf kan houden. De bezoekers maken tot nu toe een wisselvallig seizoen door. DHL zal op drie punten rekenen in het uitduel bij hekkensluiter HWD. De Rotterdammers pakten pas één punt uit zes duels.

Gebrand

In het Zuiderpark krijgt WIK bezoek van AVV Alphen. WIK zal erop gebrand zijn haar tweede zege van het seizoen binnen te halen, maar treft een tegenstander die de weg omhoog heeft gevonden. Taurus ontmoet Stompwijk’92. Beide teams kunnen de punten goed gebruiken om uit de onderste regionen weg te komen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder