Warming-up Hoofdklasse (zo): TOGB wil zich revancheren in Velsen

Het bijna 100-jarige RKVV Velsen is in speelronde elf gastheer voor TOGB. De vereniging werd op 14 augustus 1922 opgericht als “VV Santpoort”, maar de naam is later veranderd in RKVV Velsen. De thuiswedstrijden worden op “Sportpark Driehuis” gespeeld. Velsen promoveerde via het kampioenschap in de 1e klasse A in het seizoen 2019-2020 naar de Hoofdklasse.

Tekst: Ron Fruining

Zoals iedere week is ook de tegenstander van TOGB in de komende speelronde er één waar het team van Mark Schuur (foto) kansen zal krijgen. Waakzaamheid voor de TOGB-selectie is echter gewenst. Velsen wist te winnen van RKAVV en SJC, maar verloor van VOC, Alphense Boys en TAC’90.

Revanche

Op Sportpark Driehuis zal TOGB de punten willen pakken en revanche willen voor de nederlaag bij bijna buurman VOC. De laatste wedstrijden in beker en competitie leverden geen resultaat op voor TOGB. De spelers van TOGB laten er geen twijfel over bestaan en gaven aan dat het weer tijd wordt voor een resultaat.

De aftrap op Sportpark Driehuis komende zondag is om 14.00 uur. Zoals bekend is er geen publiek toegestaan bij deze wedstrijd.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder