Zondag 2D: Full Speed zorgt niet voor verrassing tegen Antibarbari

Full Speed moest in Rotterdam de strijd aangaan met de sterke studentenploeg van Antibarbari. De Delftse club weerde zich kranig, maar moest het hoofd met 3-2 buigen. De mannen van trainer Frank Verhaar moeten met een zevende plek nog flink achteromkijken.

De thuisclub kwam enigszins gelukkig op voorsprong tegen Full Speed. De vreugde was van korte duur. De Delftse bezoekers mochten aanleggen voor een strafschop. Sander van Akkeren (foto) nam de verantwoording op zich en faalde niet vanaf elf meter: 1-1. Antibarbari liet zich niet uit het veld slaan door de gelijkmaker en nam weer de leiding in het duel. Met de 2-1 stand op het bord werd de rust bereikt.

Buitenspel

In de tweede helft leek Antibarbari op een 3-1 voorsprong te komen, maar de treffer vond geen genade in de ogen van de arbiter die buitenspel constateerde. Even later was het toch raak en kwam alsnog de 3-1 op het bord. Full Speed kwam nog terug in het duel. Sander van Akkeren mocht weer achter de bal plaats nemen. Ook nu werd het een doelpunt, waardoor het duel eindigde in een 3-2 zege voor de studenten.