Zondag 1B: sv Den Hoorn speelt teleurstellend duel tegen Olympia

In Gouda leverde sv Den Hoorn een wanprestatie tegen Olympia. De thuisploeg won met het kleinst mogelijk verschil van de koploper. Door de nederlaag zakte sv Den Hoorn naar een vierde positie.

sv Den Hoorn speelde een zeer matig duel tegen Olympia. De formatie uit Midden-Delfland kon in de eerste helft weinig kansen creëren en toonde weinig beleving. Ondanks het slordige spel werd de rust bereikt met een 0-0 stand op het bord.

Forceren

In de rust bracht Den Hoorn-trainer John Hage (foto) drie nieuwe spelers om nog wat te forceren. De bezoekers kwamen beter in hun spel, maar kregen een tegentreffer van de thuisploeg te verwerken. Dani Swets schoot de 1-0 binnen. sv Den Hoorn was daarna niet meer in staat om het tij te keren en moest de thuisreis aanvangen met een 1-0 nederlaag op zak.