Delftse Beloftencompetitie: sv Honselersdijk walst over Schipluiden heen

De beloften van sv Honselersdijk kregen op Sportpark De Strijphorst bezoek van sv Schipluiden. De thuisploeg had geen kind aan de formatie uit Midden-Delfland. De overige geplande duels werden niet gespeeld.

Tekst: Roland van der Linden

Poule A

In poule A schoof sv Honselersdijk O23 de leeftijdsgenoten van Schipluiden eenvoudig aan de kant. Bij rust had de thuisploeg al een 6-0 voorsprong genomen. Steyn de Bruijn opende de score en nam ook de 5-0 en 6-0 voor zijn rekening. Tussendoor scoorden Brent Gardien, Quin van Zanten en Wesley Habes. Na de hervatting deden de Westlanders het rustiger aan. Steyn de Bruijn, Ben Wagener en Stijn Hofland tilden de score naar 9-0.

Poule B

In poule B werd de organisatie geconfronteerd met de terugtrekking van DWO. Tegenstander RKDEO en de scheidsrechter waren al in Zoetermeer aanwezig voor het duel. DWO leek in de veronderstelling te zijn dat zij al uit de competitie gehaald waren, omdat zij in de eerste wedstrijd niet waren komen opdagen. Dat bleek niet bij iedereen binnen de Zoetermeerse gelederen bekend te zijn. Uiteindelijk bevestigde de wedstrijdsecretaris de terugtrekking, waardoor er nog maar vier ploegen in poule B over zijn.

Poule C

In poule C werden beide geplande duels niet gespeeld. Full Speed kwam in verband met coronabesmettingen niet in actie tegen DHC. OLIVEO tegen Concordia werd uitgesteld naar 21 december.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder