Zaterdag 4D/F: Ruime zege FC Zoetermeer, sv Houtwijk pakt koppositie

Twee van de vier geplande duels in de vierde klassen werden uitgesteld vanwege coronabesmettingen. sv Houtwijk kwam wel in actie tegen MSV’71 en pakte door de zege de eerste plaats in 4F. FC Zoetermeer boekte een overwinning op Swift Boys.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

In 4D bond FC Zoetermeer Swift Boys eenvoudig aan de zegekar. De Rotterdamse tegenstander staat puntloos onderaan en in die situatie kwam geen verandering na het duel tegen de mannen van trainer Leroy Vaes (foto). FC Zoetermeer won het duel met 4-0 door treffers van Billy Oudshoorn, Djamil el Messaoudi (strafschop), Mathijs Kox en Emre Terlemis en klommen door deze overwinning naar de vierde plaats met een achterstand van vier punten op CKC, dat derde staat.

4e klasse E

Het duel in 4E in Delft tussen DVC en KSD Marine werd uitgesteld door coronabesmettingen bij de bezoekers. De wedstrijd staat nu gepland op 30 november.

4e klasse F

Ook in 4F ging een duel niet door. GSC ESDO kon vanwege besmettingen niet opkomen voor het duel met sv Erasmus. sv Houtwijk speelde het thuisduel tegen MSV’71 op het terrein van SVH. Het deerde de formatie van trainer Richard Douw niet. In een matig duel van beide kanten kwamen de Hagenaars door een doelpunt van Dennis Heemskerk als winnaar uit de strijd. De club uit Maassluis had het gevoel dat er meer in had gezeten. Het miste in de eerste helft twee grote kansen. sv Houtwijk is nu de koploper in 4F. Net als Quintus heeft Houtwijk negentien punten, maar een duel minder gespeeld.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder