Zaterdag 4D/E: BSC’68 wacht loodzware opgave bij Groeneweg

BSC’68 moet de aanval van Groeneweg op haar eerste plaats in 4D proberen af te slaan. OLIVEO bindt in 4E de strijd aan met KSD Marine. Voor RVC Celeritas staat een uitduel bij Haagse Hout op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

In 4D zijn drie ploegen in de race voor de eerste positie. In een rechtstreeks duel om de eerste plaats speelt BSC’68 een uitduel bij Groeneweg. Een zware test voor de mannen van trainer Marco Lange (foto). CKC hoopt de lachende derde te worden als het wint van FC Banlieue. FC Zoetermeer speelt een uitduel bij sv Ommoord. Ook SVO Buytenpark speelt op vreemde bodem. In Rotterdam is Hillegersberg de tegenstander.

4e klasse E

Van de topploegen in de vierde klasse E heeft OLIVEO de zwaarste tegenstander. De club uit Pijnacker is gastheer voor KSD Marine. Middenmoter Haagse Hout is de opponent voor RVC Celeritas. SEV mag proberen om HPSV van zich af te schudden. Graaf Willem II-VAC moet zich op de Roggewoning zien te ontdoen van RAS.

Vredenburch zal er alles aan doen om de punten in Delft op te halen. Aan de Brasserskade is DVC de tegenstander. Semper Altius en REMO kunnen de punten goed gebruiken in de strijd om weg te komen uit de onderste regionen. Het duel staat in Rijswijk gepland. Staartploegen HDV en De Ster treffen elkaar in het Zuiderpark. Het duel tussen de twee ploegen die drie punten hebben verzameld start om half drie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder