Warming Up zaterdag 3A/B/C: Verburch bindt strijd aan met buurman sc Monster

De Top vier in de derde klasse B neemt het tegen elkaar op. Koploper FC Skillz mag proberen Naaldwijk aan de zegekar te binden. Verburch en sc Monster mogen het in Poeldijk uitvechten. Onderin krijgen Quick Steps en DSVP het met elkaar aan de stok.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Blauw-Zwart staat in 3A op een zesde positie. Het duel tegen laagvlieger Gouda moet de ideale kans zijn voor de Wassenaarders om zich stevig te nestelen in de subtop.

3e klasse B

Twee zeer in het oog springende duels in 3B. Koploper FC Skillz moet haar koppositie verdedigen tegen de nummer vier van de ranglijst Naaldwijk. Verburch, dat FC Skillz op twee punten volgt, neemt het op tegen concurrent en buurman sc Monster, de ploeg van trainer Marco Meijer (foto). (Up-date: Inmiddels is bekend geworden dat dit duel vanwege coronagevallen niet doorgaat!).

KMD kan zich tussen de koplopers mengen als het uitduel bij Ariston’80 in winst wordt omgezet. Ook Lyra en DWO hebben het vizier omhoog gericht. DWO treft in Zoetermeer sv Loosduinen, dat de laatste twee weken goed op dreef is. Lyra mag afreizen naar Houtrust voor een treffen met Duindorp sv.

Schipluiden treft DUNO als tegenstander. De Haagse ploeg van trainer Kenneth Lamens is de enige club die nog geen overwinning kon bijschrijven. Quick Steps sluit de rijen in 3B. Het duel tegen DSVP zou kansen moeten bieden voor de equipe van trainer Eki Korte om de tweede zege van het seizoen binnen te halen.

3e klasse C

VDL en MVV’27 willen graag naar het linker rijtje. Voor de club uit Maasland zal dat een loodzware opgave zijn. MVV’27 moet de strijd aan gaan met koploper VFC. Voor VDL staat een thuisduel met Kethel-Spaland geprogrammeerd.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder