Warming-up zaterdag 1A: sv Nootdorp mag geen misstap maken

Aan kop kan het interessant worden, maar dan mag sv Nootdorp zich niet verslikken in Voorschoten’97. Een interessante ontmoeting vindt plaats in Wateringen tussen VELO en Forum Sport. Die Haghe, op bezoek bij ZOB, snakt naar de eerste overwinning.

Tekst: Ton Beije

De spanning aan kop in de eerste klasse A zou zaterdag weer terug kunnen hopen. Iets waar trainer Marco Jalink (foto) van sv Nootdorp ook op hoopt. Zelf moet hij met zijn ploeg wel eerst zien af te rekenen bij Voorschoten’97. Gelet op de ranglijst zou dat mogelijk moeten zijn.

Maar de interesse van Jalink en zijn formatie gaat ook uit naar de ontmoeting tussen Argon (nummer twee) en WV-HEDW (nummer één). Mochten sv Nootdorp en Argon de volle buit binnen weten te halen, is de spanning aan kop volledig terug.

Streekderby

Aan de Noordweg in Wateringen springt direct in het oog de streekderby tussen VELO en Forum Sport. Het verschil is op dit moment slechts één punt in het voordeel van het team van Kevin van der Geest. Wie gaat er aansluiten bij de subtop?

Die Haghe staat nog steeds, zonder overwinning, op de laatste plaats. De laatste wedstrijd tegen Valken’68 (1-1) gaf echter volop hoop, dat de eerste zege niet verder weg meer kan zijn. Dat is ook nodig om de aansluiting te behouden. Zaterdag een belangrijk duel, want de mannen van trainer Jongmans spelen namelijk uit tegen de nummer voorlaatst ZOB. Bij winst kan Die Haghe op gelijke hoogte komen.

Opmars

sv Honselersdijk staat ook nog in de onderste periode, maar het team van André Lourens lijkt aan een opmars bezig te zijn. Op De Strijphorst is het Amsterdamse AFC te gast, dat slechts een punt meer heeft. Bij een driepunter stijgt sv Honselersdijk dus minimaal een plaats op de ranglijst.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder