Warming-up zondag 3A: Voorschoten’97 op bezoek bij Kethel-Spaland

In de derde klasse staan twee absolute krakers op het programma. Voorschoten’97 maakt haar opwachting in Schiedam bij Kethel-Spaland en trainer Martin Abbenhuis (foto) is met zijn ODB is gastheer voor SEP.

Tekst: Roland van der Linden

In de kop van de ranglijst staat een spannend weekend te wachten. Kethel-Spaland en Voorschoten’97 delen de koppositie en ontmoeten elkaar op het sportpark aan de Zonweg in Schiedam. Van de achtervolgers nemen ODB en SEP het tegen elkaar op.

SVH hoopt haar zesde positie op de ranglijst te kunnen verbeteren. De Haagse ploeg krijgt het zwakke HWD op bezoek. De Rotterdammers sprokkelden tot nu toe slechts één punt bijeen.  Stompwijk’92 neemt het op tegen WIK.

Taurus heeft tot nu toe nog niet veel indruk kunnen maken in de competitie met twee overwinningen uit zeven duels. Nu is AVV Alphen in een uitduel de tegenstander. Op eigen veld zou sv Madestein in staat moeten zijn om de volle winst tegen Sporting Leiden te pakken.

DHL is dit weekend vrij van competitieverplichtingen. De KNVB heeft inmiddels sv Erasmus toegevoegd aan deze klasse, buiten mededinging overigens.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder