Warming-up zaterdag 4F: sv Houtwijk wil zegereeks voortzetten

sv Houtwijk deed vorig weekend uitstekende zaken in 4F. De mannen van Richard Douw (foto) wonnen namelijk eenvoudig van concurrent Quintus. In Kwintsheul werd het 1-4 voor de bezoekers. Toofan – BMT werd in deze klasse gestaakt.

Tekst: Hans Kulk

Omdat sv Houtwijk ook de doordeweekse wedstrijd tegen MSV’71 (1-0) won, staan de oranjehemden nu virtueel eerste met 19 punten uit 7 duels. Quintus heeft hetzelfde aantal punten, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld.

Zaterdag ontvangen Douw en consorten sv Erasmus, dat met 11 uit 7 op de zesde plaats staat. Concurrent Quintus gaat op bezoek bij GDA. Nummer drie PGS/Vogel is gastheer voor het wisselvallig presterende VCS. Ondanks de nederlaag tegen sv Houtwijk staat MSV’71 er met 13 uit 7 ook relatief goed voor, maar dat hoeft dit weekend niet in actie te komen.

De rest van het programma ziet er als volgt uit. BMT ontmoet op eigen veld Maasdijk. Rode lantaarndrager Toofan gaat op bezoek bij GSC ESDO, terwijl nummer dertien Wanica Star ‘buurman’ HMSH (twaalfde) aan de Melis Stokelaan ontvangt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder