Warming-up zaterdag 2C: Koploper DSO op bezoek bij concurrent Vitesse Delft

Geen verrassingen afgelopen weekend in de tweede klasse C. De topper tussen UVS en Westlandia eindigde in 2-1 overwinning voor de Leidenaren, dat daarmee de derde plaats van de Naaldwijkers overnam.

Tekst: Hans Kulk

Of er komend weekend gevoetbald gaat worden is nog maar de vraag. Want wat voor coronamaatregelen worden er vrijdagavond afgekondigd? In hoeverre zullen Rutte en consorten voetballend Nederland ontzien? Publiek is al niet meer welkom, het is niet te hopen dat de bal straks ook niet meer rolt. En dat allemaal door corona.

Gunstig

Mochten de politieke ‘goden’ het voetbal gunstig gezind zijn, dan staat er in Delft een heuse topper op het programma. Op sportpark Tanthof-Zuid ontvangt nummer twee Vitesse Delft nummer één DSO. Het verschil tussen beide clubs is slechts twee punten. Het DSO van trainer Bert de Best (foto) heeft er 21 uit 8, Vitesse Delft 19 uit 8.

Vinkentouw

Op het vinkentouw zit UVS met 18 uit 7. Dat gaat dit weekend op bezoek bij laagvlieger DoCoS. Het tot dusver door blessures geplaagde SVC’08 hoopt drie punten mee te nemen uit Lisserbroek, waar Kagia de tegenstander is. Het goed presterende HVC’10, getraind door Piet Boon, bindt de strijd aan met RCL uit Leiderdorp. De overige twee duels in 2C zijn Soccer Boys – Berkel en Te Werve – Van Nispen. Westlandia is dit weekend vrij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder