Warming-up zondag Hoofdklasse: TOGB hoopt op verrassing bij koploper

Voor de TOGB-selectie is de maand november niet de maand van de thuiswedstrijden in competitieverband. Afhankelijk wat de overheid vanavond besluit over aanvullende maatregelen om de pandemie onder controle te krijgen, staat voor TOGB de uitwedstrijd bij Hoogeveen op het programma.

Tekst: Ron Fruining

De tegenstander van TOGB is de te kloppen ploeg deze competitie. Het team van trainer-coach Nico Haak, is inmiddels in het bezit van de eerste periodetitel en staat met 26 punten uit 10 duels acht verliespunten los van nummer twee Be Quick.

Verrassen

Afgelopen week kwam Hoogeveen niet in actie in competitieverband. TOGB verloor in Velsen met 2-1. Trainer Mark Schuur (foto) kent ondertussen de kwaliteiten van zijn selectiegroep. De flow waarin TOGB  vier wedstrijden op rij won, werd gevolgd door een serie van wisselvallige resultaten waarin het slechts vier punten behaalde.

Schuur weet dat Hoogeveen een team is dat net als TOGB graag voetbalt. Schuur hierover: ,,Het is altijd fijn als je tegen een tegenstander speelt die aanvallend denkt. Dan is er genoeg ruimte om zelf ook te voetballen. Ik heb een selectie die graag vooruitdenkt en wil. Zondag is het zaak alleen de kansen af te maken die we krijgen.” Wellicht kan TOGB verrassen in Hoogeveen en de met drie3 punten naar Berkel en Rodenrijs terugkeren.

Live uitzending

De wedstrijd zal HIER via Hoogeveen TV live worden uitgezonden op Youtube.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder