Vrouwen: DSVP en sv Den Hoorn in balans, winst voor Lyra en Forum Sport

In 2B leden Ariston’80 en Die Haghe een nederlaag. Het duel tussen DSVP en sv Den Hoorn eindigde in een gelijkspel. In 3E waren Forum Sport en Lyra opnieuw aan de winnende hand. Maasdijk versloeg Graaf Willem II-VAC.

Tekst: Roland van der Linden

2e klasse B

sv Den Hoorn had de overhand in het duel met DSVP en nam door een treffer van Djuna Schreuder de leiding. Pas in de slotfase moest de club uit Midden-Delfland de winst laten varen. DSVP kwam toch nog op gelijke hoogte: 1-1.

Ariston’80 kreeg weinig voor elkaar in het uitduel bij ARC. De Delftse studentes gingen in Alphen aan den Rijn met 6-1 over de knie. Hekkensluiter Die Haghe kon geen indruk achterlaten in de wedstrijd met IFC. In Hendrik-Ido-Ambacht leed de Haagse club een dikke 6-1 nederlaag. Het duel tussen RKAVV en FC Maense ging niet door omdat de bezoeksters niet kwamen opdagen

3e klasse E

Forum Sport won voor de achtste keer op rij. Nu werd DSVP 2 aan de zegekar gebonden. De zege was wel benauwd. In Pijnacker eindigde het duel in 1-2. Ook concurrent Lyra kon weer een overwinning bijtellen en volgt de Voorburgsen op twee punten. Nu werd in een Westlandse derby Sportclub Monster met 1-3 verslagen.

Concordia hield een punt over aan het uitduel bij Foreholte 2: 1-1. Maasdijk bleef op eigen veld aan de goede kant van de score tegen Graaf Willem II-VAC. Maasdijk won met 3-1.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder