Dogan Corneille verlengt contract bij Excelsior Maassluis

Zoals Haaglanden Voetbal zaterdag al in het verslag van Excelsior Maassluis meldde, heeft hoofdtrainer Dogan Corneille (foto) zijn contract bij de Tweede Divisionist weer verlengd.

Corneille laat weten nog steeds met veel plezier te werken op sportpark Dijkpolder. Komende zomer gaat hij dan zijn vierde seizoen in bij de Tricolores.

Op de website van de club zegt hij over zijn contractverlenging: ,,Ik ben erg blij en trots dat ik nog een seizoen mijn auto aan de Lavendelstraat mag parkeren. Dat ik nog steeds met veel plezier nog steeds naar Maassuis toe ga zegt wel iets over de band die ik met de vereniging heb. De samenwerking met de spelersgroep, staf, technische commissie, bestuur, vrijwilligers en overige trainers voelt als zeer vertrouwd. Ik ben hen dan ook zeer dankbaar dat zij zo bijzonder goed bijdragen aan het creëren van een topsportcultuur binnen onze vereniging.”

Rek

Ook Technisch Manager Niels Redert is content met het aanblijven van Corneille: ,,Dogan en zijn staf hebben er voor gezorgd dat ondanks dat er afgelopen seizoen veel (basis)spelers zijn vertrokken er weer een hecht team staat waar tevens nog veel rek in zit”.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder