Lorenzo van Kleef maakt seizoen af bij Quick Boys

|

De transfervrije Lorenzo van Kleef (foto), ex-(jeugd)speler bij ADO den Haag, maakt het seizoen verder af bij het in de Jack’s League uitkomende Quick Boys. Van Kleef liet tijdens een stageperiode bij de club van trainer Edwin Grünholz een goede indruk achter.

Bij blijft dus in ieder geval tot het einde van het seizoen. Mogelijk maakt hij vandaag al tegen Jong FC Volendam zijn debuut bij de Katwijkers. Van Kleef (20), die bij VELO in Wateringen begon, speelde vorig seizoen op huurbasis van ADO den Haag bij FC Eindhoven in de Keuken Kampioen Divisie.

Aanvulling

Quick Boys was op zoek naar versterking vanwege de (langdurige) blessures van Jesper de Vré, Matthijs Koster en Ricardo Kuyvenhoven. Gert Pluimgraaff zegt namens de Technische Commissie op de site van Quick Boys: ,,Lorenzo krijgt de gelegenheid om in de Jack’s League te laten zien wat hij kan. Met hem krijgt Quick Boys er een multifunctionele speler bij die een goede voetbalopleiding heeft genoten. Hij is voor ons een welkome aanvulling op de bestaande selectie.”

Bijdrage

Ook Van Kleef is content met de mogelijkheid om weer in actie te komen: ,,Het niveau is gewoon goed. Dat verbaast me overigens niets, want het is het hoogste amateurniveau. Ik hoop de komende tijd een positieve bijdrage te kunnen leveren. Hoewel ik bij FC Eindhoven voornamelijk op de rechtsbackpositie heb gespeeld, ben ik van nature een box-to-box middenvelder. Iemand die zich graag bemoeit met de aanvallen, maar ook op tijd terug kan zijn om de verdediging te helpen.”

Van Kleef kwam bij Quick Boys terecht, nadat hij – ondanks geslaagde proefstages bij MVV, Top Oss en Rot-Weiss Essen, geen club kon vinden om zijn avontuur in het betaalde voetbal voort te zetten.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Quick Boys)

Lees verder