Oefenvoetbal: TOGB (zo) moet buigen voor Derde Divisionist VVSB

Zondag hoofdklasser TOGB heeft de oefenwedstrijd in Noordwijk met 2-1 verloren van Derde Divisionist VVSB. Afgelopen week werd door de selectie van Mark Schuur in de vroege uurtjes nog de training afgewerkt.

De wedstrijd van zaterdag was voor beide teams belangrijk voor het ritme. Voor de thuisploeg opende Bert Steltenpool na bijna een kwartier spelen de score: 1-0. TOGB had snel een antwoord klaar want ruim vijf minuten later stond de 1-1 alweer op het scorebord. De treffer kwam uit een strafschop van Guus Steerneman (foto).

In het tweede bedrijf pakte de thuisploeg toch de winst. In de 73e minuut was Wout Heemskerk verantwoordelijk voor de 2-1 eindstand.

Komende zondag, 19 december speelt TOGB de laatste wedstrijd van dit jaar. Derde Divisionist Hercules is dan in Utrecht (aanvang 12.00 uur) gastheer en tegenstander voor het team van trainer Mark Schuur.