Edwin Grünholz raakt assistent bij Quick Boys kwijt

Hoofdtrainer Edwin Grünholz van Quick Boys zal het het volgend seizoen moeten doen zonder één van zijn huidige assistenten. Derek van der Plas verlaat de club en gaat als hoofdtrainer aan de slag bij Valken ’68.

Van der Plas maakte eerst veertien seizoenen deel uit van de selectie van Quick Boys om daarna als trainer bij de club aan de slag te gaan. Hij was eerder trainer bij de jeugd, later het Onder 21-team en assistent van eerder Erik Assink en nu Edwin Grünholz.

Bij Valken’68 is Van der Plas de opvolger van Alan Campfens, die nu dispensatie heeft van de KNVB, maar niet over het vereiste diploma beschikt om bij een eersteklasser werkzaam te zijn.

Ambitie

Van der Plas over zijn overgang naar Valken’68 op de site van de club: ,,Ik werk graag met talentvolle spelers, die net als ik de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen. De groei van talentvolle spelers binnen Valken’68 zal de komende jaren flink toenemen, aangezien rondom Valken’68 veel woningen zijn gebouwd. Ik zie Valken ’68 als de ideale stap vooruit om me verder te kunnen ontwikkelen als hoofdtrainer en wil graag helpen om van Valken ’68 een stabiele eersteklasser te maken.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Valken’68)

 

Lees verder