Prognose zaterdag 4F: Richard Langeveld: ,,Routine gaat doorslag geven”

Het nieuwe jaar is aangebroken. Tijd om ook vooruit te kijken naar 2022 en wel de tweede seizoenshelft in de vierde klasse. Welke clubs gaan strijden om de titel?

De zaterdag vierde klasse F. Wat wordt de eindrangschikking voor de bovenste drie plaatsen? De prognose van Richard Langeveld (foto), trainer van Quintus uit Kwintsheul.

1. sv Houtwijk – 2. Quintus – 3. PGS/Vogel

Richard Langeveld: ,,Al wint sv Houtwijk haar wedstrijden niet zo overtuigend als de laatste jaren, toch denk ik dat het kampioen gaat worden. Er lopen een paar spelers in met routine en dat gaat de doorslag geven.”

Vertrouwen

,,In deze poule ligt alles dicht bij elkaar en is er iedere week wel een verassende uitslag”, gaat Langeveld – die met zijn ploeg op trainingskamp gaat naar Torremolinos – verder. ,,Wij moeten de draad weer oppakken van de eerste zeven wedstrijden en dan heb ik er alle vertrouwen in dat wij bij de eerste drie gaan eindigen. Maar spannend gaat het zeker worden voor de eerste drie plekken, want er zijn er meerdere clubs die er aanspraak op kunnen en willen maken.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder