Ook Darwin Heuvelman blijft bij Excelsior Maassluis

Darwin Heuvelman (foto) is de volgende speler die bekend heeft gemaakt ook volgend seizoen voor Excelsior Maassluis uit te zullen komen. De linksbenige verdediger is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Dijkpolder en tekent bij tot medio 2023.

Heuvelman kwam afgelopen zomer over van het beloftenteam van NAC Breda en stond tijdens elf wedstrijden van de Tricolores in de Tweede Divisie binnen de lijnen. Hij deed dit veelal als invaller, maar toonde tijdens deze invalbeurten wel aan veel potentie te hebben.

Gevoel

,,Ik heb besloten om bij te tekenen omdat ik het gevoel heb dat ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen bij Excelsior Maassluis”, zegt Heuvelman over zijn contractverlenging op de website van de club. ,,We hebben een geweldige groep die beschikt over veel voetbalkwaliteiten en gezelligheid en ik voel mij erg thuis bij de club.”

Dichter

Technisch Manager Niels Redert is van mening, dat Heuvelman steeds dichter bij een basisplaats komt. ,,Hij heeft enorm veel potentie als linksback of linker centrale verdediger. Daarnaast heeft hij aangetoond mentaal erg sterk te zijn. We zijn dan ook erg blij dat hij zijn contract met minimaal één seizoen heeft verlengd.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder