Calvin Tureaij verlengt verblijf bij Excelsior Maassluis

Ook Calvin Tureaij (foto) heeft zijn contract bij Excelsior Maassluis verlengd. De jonge verdediger deed dit met twee jaar en blijft dus tot medio 2024 verbonden aan de Tricolores.

In zijn debuutseizoen bij het eerste elftal heeft Tureaij, die al sinds de C-junioren bij Excelsior Maassluis actief is, zijn waarde voor de ploeg al behoorlijk bewezen. In de openingswedstrijd tegen IJsselmeervogels bekroonde de 20-jarige rechtsback namelijk zijn officiële debuut met liefst twee treffers. Later herhaalde hij dit kunstje nogmaals in het uitduel met Scheveningen.

Eer

,,Dat ik als een jongen uit Maassluis mag voetballen in het eerste elftal van Excelsior Maassluis is een enorme eer”, laat Tureaij weten op de clubwebsite. ,,Ik heb het zowel binnen als buiten het veld heel erg naar mijn zin en vind dat we een goede groep hebben. Ook zie ik voor mijzelf nog genoeg kansen en groeimogelijkheden bij de club, die ik uiteraard graag wil benutten.”

Stormachtig

De ontwikkeling van Tureaij is ook Technische Manager Niels Redert niet ontgaan. ,,Net als verschillende andere spelers heeft ook Calvin zich het afgelopen halve seizoen stormachtig ontwikkeld. Met zijn loopvermogen en zijn enorme drive heeft hij laten zien van toegevoegde waarde te zijn. Wij hopen dat hij zich zo blijft door ontwikkelen en zijn daarnaast trots op het feit dat hij als eigen jeugdproduct deze stappen maakt.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder