Daan Blij per direct weg bij Excelsior Maassluis

Daan Blij (foto) en Excelsior Maassluis zullen per direct afscheid van elkaar nemen. De smaakmaker van de afgelopen seizoenen zal zijn voetbalcarrière voortzetten bij competitiegenoot TEC uit Tiel.

Met het vertrek van Blij naar de club uit de Betuwe komt er een einde aan een periode van liefst 6,5 seizoenen dat de 28-jarige Rotterdammer voor Excelsior Maassluis in actie kwam. Daarin speelde hij ruim 120 officiële wedstrijden waarin hij 36 keer wist te scoren. In de zomer van 2015 maakte Blij de overstap van Excelsior Rotterdam naar Sportpark Dijkpolder en kende hij bij de Tricolores periodes met zowel ups als downs.

Publiekslieveling

Seizoen 2018-2019 is ongetwijfeld de boeken ingegaan als een van de succesvolste seizoenen uit de loopbaan van Blij. De publiekslieveling scoorde dat seizoen – waarin Excelsior Maassluis op de tweede plaats van de Tweede Divisie eindigde – aan de lopende band en was samen met Vincent van den Berg een gevreesd spitsenduo. Maar liefst achttien keer wist Blij dat seizoen het net te vinden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder