Westlandia verlengt contracten met drietal spelers

Het voetbalseizoen maakt binnenkort weer een doorstart, maar bij veel clubs is men al drukdoende met het volgende voetbalseizoen. Het op orde brengen van de technische staf én het vastleggen van spelers is aan de orde van de dag. Ook bij zondag Derde Divisionist Westlandia.

Inmiddels hebben alweer drie spelers te kennen gegeven ook volgend seizoen het shirt van Westlandia te dragen. Steve van Kesteren (foto), Desley Bransen en Mark van der Zalm hebben inmiddels bijgetekend.

Eigen kweek

Desley Bransen is ‘van eigen kweek’ en is al zijn hele voetballoopbaan actief bij de club. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal van trainer Cesco Agterberg. Maar ook Mark van der Zalm is een echte Westlandiaan, die na een uitstapje bij Sparta al vele jaren bij de Naaldwijkers speelt. Hij gaat komende zomer zijn zevende seizoen in als selectiespeler op de Hoge Bomen.

HBS

Steve van Kesteren, destijds overgekomen van HBS, zal volgend seizoen aan zijn vijfde seizoen bij Westlandia gaan beginnen. De lange centrale verdediger is een belangrijke pion in de defensie van Westlandia en pikt ook regelmatig een belangrijk doelpuntje mee als hij mee naar voren gaat.

Naast bovengenoemde spelers hebben doelman Jack Morauw, Dinand Kuhn en Timo de Vreede nog een verbintenis voor het komende seizoen.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Westlandia)

Lees verder