Oefenvoetbal: Excelsior Maassluis en sc Feyenoord in evenwicht

Tweede Divisionist Excelsior Maassluis was dinsdagavond in een oefenwedstrijd gastheer van Hoofdklasser sc Feyenoord. Na een stand van 1-1 bij rust, eindigde het duel ook in evenwicht: 2-2.

In de eerste helft opende na bijna een half uur spelen Redouan Omar Ouali (foto) namens de Tricolores de score: 1-0. De vreugde voor de ploeg van trainer Dogan Corneille was echter van korte duur, want twee minuten later was de gelijkmaker al een feit: 1-1.

Na de doelwisseling was Excelsior Maassluis weer snel succesvol. Binnen vier minuten zette Kaylan Muis, na voorbereidend werk van Dave van Delft, de 2-1 op het scorebord. Lang leek het er naar uit dat de gastheren met een krappe winst van het veld zouden stappen, maar vijf minuten voor tijd kwam sc Feyenoord vanuit een hoekschop alsnog langszij: 2-2.