Transfersoap in Katwijk gaat eindigen in Zeist bij arbitragecommissie

In december ontstond er een transfersoap in Katwijk, waar beide tweede divisionisten, Quick Boys en vv Katwijk zijn betrokken en speler Ahmed El Azzouti (foto), thans nog uitkomend voor IJsselmeervogels. Deze zaak zal nu behandeld gaan worden door de arbitragecommissie van de KNVB in Zeist, meldt Voetbal 247.

De speler uit Waddinxveen tekende een officieel contract bij vv Katwijk. Technisch-directeur Cees Bruinink van vv Katwijk daarover: ,,Toen wij hoorden dat El Azzouti vrij zou komen hebben wij snel overlegd en gehandeld. El Azzouti gaf aan vrij te zijn om te onderhandelen en dat hebben we dan ook gedaan. Met het contract als resultaat.”

Mondeling

Quick Boys claimt echter dat het eerder (mondeling) overeenstemming had bereikt met El Azzouti. Gert Pluimgraaff voerde namens Quick Boys gesprekken met El Azzouti, toen hij vernam, dat hij niet bij IJsselmeervogels zou blijven. Ook Hans van der Plas sprak met de speler en is er veelvuldig app-contact geweest. Volgens Pluimgraaff herhaalde El Azzouti in die dagen meerdere malen zijn opmerking die hij ook na het mondelinge onderhoud eerder had gebezigd. ,,We maken er twee mooie seizoenen van!”

De arbitragecommissie mag nu gaan uitmaken in welk shirt Ahmed El Azzouti volgend seizoen gaat uitkomen, dat van Quick Boys of dat van plaatsgenoot vv Katwijk.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder