Oefenvoetbal: Eenvoudige overwinning TOGB op Nieuwenhoorn

TOGB heeft de derde oefenwedstrijd na de winterstop eenvoudig weten te winnen. Op het Hoge Land werd Nieuwenhoorn met 5-1 verslagen.

Tekst: Ron Fruining

De gasten namen halverwege de eerste helft brutaal een 0-1 voorsprong. Voor de rust stelde de equipe van Schuur orde op zaken. Op aangeven van Twan Verdel maakte Bas Mourits de 1-1. Na een overtreding op Bas Mourits binnen de zestien, mocht Guus Steerneman vanaf elf meter aanleggen. Hij verzuimde echter deze kans te verzilveren.

Bas Mourits zette TOGB na 39 minuten op een 2-1 voorsprong en met een prachtige vrije trap bracht Guus Steerneman de 3-1 ruststand tot stand. In het tweede bedrijf liet Finn Hooreman (foto) zijn eerste treffer voor TOGB aantekenen. Vlak voor tijd bepaalde Merick Heintjes – op aangeven van Ryan Pronk – de eindstand op 5-1.