Oefenvoetbal: FC Skillz O23 buigt nipt voor Forum Sport O23

In een aantrekkelijk duel won het O23-team van Forum Sport met 1-2 van de leeftijdgenoten van FC Skillz. Bij rust hielden de beide teams elkaar nog in evenwicht: 1-1.

Na een kwartier spelen scoorde Forum Sport de 0-1 via Michel Mahabier. Die voorsprong was op dat moment terecht gelet op het veldspel. In het verloop van de wedstrijd ging het spel op en neer zonder echte doelkansen voor beide doelen. Toch kwam FC Skillz O23, de ploeg van trainer Quincy Angelista (foto), op slag van rust op 1-1. Kevin Adebesin stelde Fouad Boutachkourt in staat om te scoren. Er werd gebruik gemaakt van een fout in de opbouw bij de Voorburgers.

Tempo

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Er werd in hoog tempo gespeeld, er waren fraaie voetbalacties te bewonderen, maar er ontstond weinig gevaar voor de beide doelen. Toch kwam Forum Sport O23 uit een mooie aanval in de slotfase verdiend op 1-2 door een doelpunt van Nasser Hadi. Vervolgens speelden de bezoekers de wedstrijd uit en stapten met een nipte zege van het veld.