Warming-up zondag 2D: HVV kan koppositie versterken

Twee duels staan er zondag op het programma in de tweede klasse D. Laakkwartier haalt in bij FC IJsselmonde en HVV moet het restant uitspelen van het destijds gestaakte duel tegen COAL.

Tekst: Ton Beije

Laakkwartier staat na acht wedstrijden op een negende positie met acht punten. De ploeg van trainer Roel Zandbergen begint de herstart van de competitie met een inhaalduel bij FC IJsselmonde, dat momenteel op de laatste plaats huist.

Cruciaal

FC IJsselmonde weet dus, dat het cruciaal is om met een overwinning te beginnen om aan te kunnen haken bij nummer voorlaatst HMSH, dat drie punten meer heeft dan FC IJsselmonde, maar ook een duel meer heeft gespeeld. Laakkwartier kan echter bij een goed resultaat aansluiten bij de bovenkant van de middenmoot.

Restant

HVV moet het restant spelen van het eerder dit seizoen in Rotterdam gestaakte duel tegen COAL. HVV gaf na dat duel al aan liever niet meer voor het restant te hoeven afreizen naar de Massstad. Die wens is door de tuchtcommissie in vervulling gegaan, want de resterende 49 minuten worden zondag uitgespeeld op de Diepput, het complex van HVV. De formatie van trainer André Wetzel (foto) begint met een 1-1 stand op het bord. HVV is momenteel koploper met een punt voorsprong op Wippolder. Beide clubs hebben nu acht duels gespeeld. Bij winst kan HVV dus verder uitlopen.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder