Jeugd O23: DSVP houdt punten in eigen huis tegen SVC’08

Afgelopen weekend zorgde SVC’08 nog voor een verrassing door koploper Wilhelmus aan de zegekar te binden. Tegen DSVP kon de Haagse formatie minder indruk maken en verloor met 2-0.

Op Sportpark de Groene Wijdte konden DSVP O23 en SVC’08 O23 in de eerste helft het net niet vinden. In de felle strijd tussen de twee middenmoters werden de duels niet geschroomd. De rust werd bereikt met een 0-0 stand op het bord.

Na acht minuten in de tweede helft opende DSVP de score. Rick de Bruijn speelde zijn broer Tim (foto) aan, die goed afrondde: 1-0. In de 79e minuut gooide DSVP het duel op slot. Tim de Bruijn zag de keeper te ver voor zijn doel staan en schoot van een meter of vijfenveertig de bal binnen: 2-0.

DSVP staat door de zege op de vierde positie en verkleinde het gat met SVC’08 tot vier punten met een duel minder gespeeld.